9 Haziran 2019 Pazar

SEO

9. Resimlerinizi optimize edin
Görsel içerik konumunuzu artırabilir veya azaltabilir. B2C pazarlamacılarının görsel içeriğin hazırlanmasına dikkat etmesinin sebebi% 55 başarı şansından kaynaklanıyor. Görsel çarpıtmaların anlaşılması daha kolay ve daha akılda tutulurken, insanlar düz metinleri okuyarak dikkatini dağıtıyor.

SEO'nun temel kurallarından birinin kullanıcı deneyimi olduğu düşünüldüğünde, görüntüler gerçekten etkili SEO yöntemleridir. Görüntülerle içeriği geliştirmek için kullanılan görüntüleri veya fotoğrafları sıkıştırarak boyutu optimize etmeyi unutmayın!  SEO Uzmanı 

10. Fiziksel bir site haritası oluşturun
WordPress kullanıcıları harita haritasını kullanabilir. Başka geçmişlere sahip insanlar kesinlikle fiziksel bir site haritası edinmeli. Site haritaları, robotların sitenizdeki birçok noktaya kolayca erişmesini sağlar. Site ne kadar sağlıklı taranırsa siteniz o kadar iyi olur.

Oluşturulan site haritasını Google, Bing ve Yandex gibi popüler arama motorlarına göndererek sitenizi arama motorlarına daha görünür hale getirebilirsiniz.

2017 yılı sonuna kadar, insanlar SEO ve çevrimiçi pazarlamanın ne kadar önemli olduğunu anlamalarına rağmen, birçok kişi basit yöntemleri izlemiyor veya hatalarını düzeltmiyor. Bazı basit değişikliklerle, arama motorlarında daha yüksek sıralama elde etmek ve daha fazla trafik almak kolaydır!

Çevrimiçi dünya, İnternet her gün değişiyor ve değişiyor. İş kazancınızı hem şimdi hem de gelecekte çarpma imkanınız varken, dünyanın önemli yerlerinde yerinizi almak.

Birçok kişi bahsettiğimiz yöntemleri farklı makalelerde görmüş olabilir, ancak ilk önce bunları görmek pratikte işe yaramayacağı anlamına gelmez. Önemli olan bu bilgiyi nasıl kullandığınız. Bir hamle yapana kadar bir etki bekleyemezsiniz. Her şeyden önce, harekete geçmek zorundasınız, bu yüzden siteniz çizelgelerin üzerine çıkmaya başlayacaktır.

·         Backlink Almak İstiyorum

·         Backlink Paketi Satın Al

·         Backlink Paketleri

·         Edu Gov Backlink Paketleri

·         Forum Tanıtımı Backlink Paketleri

·         Kalıcı Backlink Paketleri

·         Otoriter Backlink Paketleri

·         Paravan Blog Backlink Paketleri

·         SEO Backlink Paketleri

·         Yorum Backlink Paketleri

 

·         E-Ticaret SEO Danışmanlığı

·         Kişisel Özel SEO Danışmanlığı

·         Kurumsal SEO Danışmanlığı

·         SEO Danışmanlığı

·         SEO Danışmanlığı Hizmeti

 

 

·         Google SEO Paketleri

·         İndirimli SEO Paketleri

·         SEO Hizmet Paketleri

·         SEO Paket Fiyatları

·         SEO Paketi Satın Al

·         SEO Paketleri

·         Ucuz SEO Paketleri

·         Uygun SEO Paketleri

 

·         Linkwheel

·         Paravan Blog

·         Paravan Blog Ne İşe Yarar?

·         Paravan Blog Site Nedir?

·         Paravan Site

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder