10 Şubat 2021 Çarşamba

Müzikler

4) Müzisyenler birçok şeyi aynı anda algılayabilir. Çünkü yukarıda da bahsettiğimiz gibi müzik Mp3 İndir yapmak kişiyi aynı anda çok sayıda uyaranı algılamaya zorlamaktadır. Bu şekilde, insanlar yüksek düzeyde çoklu duyu yeteneği kazanırlar.

5) Müzik beyindeki kan akışını artırır. Araştırmalar, kısa süreli müzik eğitiminin beynin sol yarım küresindeki kan akışını hızlandırdığını göstermiştir. Kan akışı, beyin aktiviteleri için Müzik İndir çok fazla enerji gerektiğinden faydalı bir durumdur.

6) Müzik beynin yenilenmesine yardımcı olur. Müzikle ilgilenen felçli hastalarda hareket kontrolü gün geçtikçe arttı.


7) Müzik stresi ve depresyonu azaltır. Kanser hastaları üzerinde yapılan bir çalışmada, müzik çalmanın ve dinlemenin anksiyete bozukluğunu azalttığını buldular. Başka bir çalışma, Şarkı İndir müzik terapisinin depresyon ve anksiyete bozuklukları riskini azalttığını bulmuştur.

8) Müzik eğitimi beynin yürütme işlevlerini güçlendirir. Yürütücü işlev; Bilgi işleme, erişim, davranış kontrolü ve sorun giderme gibi kritik işlevlerle ilişkilidir. Müziğin eğimi, hem yetişkinlerde hem de çocuklarda yürütücü işlevleri dengeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder