15 Aralık 2020 Salı

Hurda Metal Fiyatları Neden Değişiyor?

Hurda metal, inşaat projelerinde kullanılmak üzere geri dönüştürülür ve çok çeşitli diğer Hurdacı Telefonu ürünler için üretilir, bu nedenle fiyatlar genellikle dünya çapındaki üreticilerin ihtiyaç duyduğu malzemelere ve insanların satın aldıklarına dayanır.

Alüminyum harika bir örnek - arabalardan iPhone'lara kadar her şeyde giderek daha fazla kullanılan gerçekten hafif bir metal ve bu artan talep daha yüksek fiyatlar anlamına geliyor ve bunun için size daha fazla ödeme yapabiliriz. Kurşuna çok daha fazla talep var, bu yüzden fiyatlar bunu yansıtıyor.

Bununla birlikte, fiyatlar hurda piyasasında ne kadar metal bulunduğundan da etkilenir - ülkeler veya üreticiler büyük miktarlarda hurda metal stoklarsa, bunun için fazla ödeme yapmazlar. Kısa olursa fiyatlar yükselecektir. Yani bu biraz dengeleyici bir hareket.

 

Eve daha yakın
Hurda metalin fiyatını belirleyen yalnızca küresel pazar değildir - her bayi sadık müşterilerine mümkün olan en iyi fiyatı sunmak ister, bu nedenle rakiplerinin fiyatları her zaman dikkate alınacaktır.

Bir şirketin kendi maliyetlerinin de bir etkisi vardır - satın aldıkları hurda metali ayırmak, işlemek ve nakletmek onlara daha pahalıya mal olursa, karlarını daha sağlıklı bir durumda tutmak Yakın Hurdacı için ilk etapta daha az ödeyeceklerdir.

 

Hurda metalinizi satın alın
Bu nedenle, tüm hurda satıcıları, yalnızca piyasa fiyatına dayalı olarak maliyetlerle aynı tutarı ödemez. En iyi hurda metal fiyatlarını elde etmek için, diğer yerel rakiplere kıyasla size sürekli olarak en iyi teklifi verecek hurda metal deposunu bulmak ve alışveriş yapmak gerçekten işe yarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder